Information byte av förvaltare

Information byte av förvaltare

Föreningens ekonomiska förvaltning går den 1/1 – 2019 över till Delagott Förvaltning.

Vi lämnar därmed vid årsskiftet HSB, då vårt avtal för ekonomisk förvaltning med dem löper ut.

Varför vi sett ut de nye förvaltare är att de tillhandahåller samma tjänster, men med dom nya avtalet kommer föreningen spara över 100 000 kr per år.

Vi har även tagit i beaktning en längre tids missnöje med den projektledning föreningen inköpte i samband med renoveringen, samt en dålig uppföljning av den efter att HSB sa upp projektledaren.

Det har även framkommit att HSB under stora delar av 2018, har fakturerat föreningen för vaktmästarjobb de inte har utfört, eller utfört bristfälligt. Vi har därför kommit överens med HSB om att vi även lämnar den tekniska förvaltningen 5 månader tidigare än kontraktet för teknisk förvaltning löper ut, samt att de återbetalar 16 755 kr till föreningen.

Den tekniska förvaltningen (vaktmästare och städning) tas över utav Veteranpoolen. Fastighetsjouren flyttas till ett bolag som ännu inte har bestämts då vi ser över offerter ännu.

Mera information om detta kommer.

Vi bifogar Välkomstbrev från Delagott.

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen

Att göra lista:

  • Ni som är mer än en ägare av lägenheten måsta informera oss om vem som ska stå på avi till

månadsavgiften.  Gör ni inget val kommer avi till den som står först i lägenhetsregistret, bor inte båda i lägenheten står den som bor i lägenheten först. Svara senast den 2018-11-04.

 

  • Meddela oss om ni önskar månadsavgift avi som brev eller på mail, gör ni inget val kommer de som brev. Svara senast den 2018-11-04.

 

  • Ändra autogiro eller e-fakturabetalningen av månadsavgiften till Delagott.

Information byte av förvaltare

Välkomstbrev Delagott

Lämna ett svar